Isolatiewerken

U bent hier

Voor elk huis de gepaste isolatie 

Door je woning goed te isoleren, kun je maandelijks heel wat besparen. Ook met het oog op toekomstige normen en de waarde van je huis, is isolatie erg belangrijk. Isoleren van een woning kan op verschillende manieren en je moet met meerdere zaken rekening houden. De vloerisolatie, de muurisolatie en ook de dakisolatie moeten bijvoorbeeld perfect op elkaar aansluiten. 

Als de dakbedekking niet aan vernieuwing toe is en er ligt een ademende onderdakfolie, kan je bijvoorbeeld kiezen voor isover isolatie langs de binnenzijde. Indien het dak nog moet worden gerenoveerd raden wij aan om op het keperwerk te isoleren met unilin sarking (plus). Zo geef je je huis bij wijze van spreken een isolatieschild, waarbij de draagstructuur ook wordt geïsoleerd. Ideaal gebeurt dat samen met het isoleren van de gevel, om een perfecte aansluiting van gevel- en dakisolatie te bekomen. Ook hier is het dus interessant om voor een totaalpakket te kiezen en meteen grondig te werk te gaan.

Als je moeite hebt bij het kiezen van de juiste isolatie en uitvoering hiervan, contacteer ons gerust en dan komen we eens ter plaatse om alles te bespreken.